EN GRYM BLOGG !

Hejhej, gå jätte gärna in på den här bloggen http://www.nattstad.se/meenas ! den är super bra !
BTW hon har en grym tävling också, det är om en JB kalender och en 1D kalender :)
 
Puss på er ! :*

Gästblogg:)

Hejsan! Sandras kompis Elvira här!

Idag har vi varit i skolan. Vi hade lite lektioner, på idrotten så körde vi en uppvärmning, man skulle slänga sig på en matta och tävla. Det var roligt!
Men sen skulle jag på likabehandlingsmöte med några andra så jag kunde tyvärr inte vara med på idrotten.

Efter mötet gick jag till Sandra och malva och målade lite affischer som vi ska ha till en sak i skolan!:)
Sen var det lucia möte, kul!
Sen så åkte jag hem till Sandra, och vi har ätit lite amerikanska pannkakor och sitter just nu i soffan och Sandra gör lite läxor. Jag har inga läxor som jag behöver göra! Wihoo!:)

Men nu ska vi fortsätta att sitta här.
Ha Det Gött!


Sjuk... :/

Hejhej, jag är sjuk idag och har typ varit det ända sen i helgen :( det är jätte tråkigt att inte ha någonting att göra på dagarna. Hellre så skulle jag vilja gå till skolan (för alla mina kompisar är där) jag vill liksom inte bara sitta bakom mobilen hela dagarna... Men nu är jag på väg till min pappas jobb, han skulle typ bara göra en sak sen så skulle vi åka hem igen :) när vi kommer hem ska jag kanske kolla på en film och ta det lugnt :)

Puss puss :*

Jag just nu :)


Nya bloggen :)

Hejhej :) nu har jag min nya blogg :D jag kommer ju såklart fortfarande blogga på den här oxå, men den andra är en Justin Bieber blogg så där handlar det ju typ bara om Justin Bieber men lite om mitt liv oxå :) bloggen heter: www.bieberfeverbieber.blogg.se

Bjuder på en bild ;)


RSS 2.0