Dans ❤

Hejhej, snart ska jag ha dans med några kompisar ❤❤


Skolan ❤

Nu sitter jag i skolan med mina muppade kompisar ❤❤ älskar er ❤❤


Gästblogg.

Hejsan. Elvira här!
Tänkte gästblogga här.
Igår var jag, Sandra och Linnea på Nickstabadet och badade. Det spöregnade när vi var där. Vi åkte i vattenrutchbanan och typ badade lite i havet. Det var inte så kallt i havet faktiskt. Sen efter det så typ gick vi till tåget och åkte hem. På tåget satt vi typ och pratade. När vi kom fram till tungelsta kom Sandras mamma och hämtade oss och vi åkte hem till Sandra. Hemma hos Sandra satt vi i hennes rum och Sandra o Linnea fixade typ naglarna. Sen körde vi lite Kurragömma, hehe! Och sen skulle jag hem och vi skulle sova hos sandra så vi åkte hem och bytte om (var blöt) och sen åt middag och sen sjutsade mamma mig tillbaxs.
Hemma hos Sandra satt vi och hållde på med datorn och sen kom linnea och vi typ åt chips och badade i bubbelpoolen. Super kul!
Sen gick vi in och gjorde oss i ordning och sen gick vi ned till Sandras rum, där vi typ somnade xD ne, men vi åt chips där också.
Sen somnade vi.

Idag vaknade vi vid halv nio tiden och kollade på MTV. Sen gick vi upp och åt frukost och sen satte vi på oss kläder och gjorde oss i ordning och sen åkte vi. Sandra skulle klippa sig och jag skulle hem o linnea med.

Och nu har jag bakat för en stund sen :)
Kul kul!
Men ha det bra!

Hejdå. Tack för mig!


RSS 2.0